Вигідні умови підключення для нових абонентів!
Вигідні умови підключення для нових абонентів!

Безліч вигідних акцій і спеціальних пропозицій для нових та існуючих абонентів

Докладно

Акції та програми лояльності
Акції та програми лояльності

При підключенні настройка роутера-безкоштовно!
Приводь друга-отримуй бонус!

Докладно

Вигідні умови для підключення
Вигідні умови для підключення

Індивідуальний прорахунок підключення
Надання послуг з налаштування локальної мережі
Вільний вибір будь-якого тарифу

Докладно

Інтернет провайдер ITM-UA. Вітаємо на нашому сайті!

Інтернет провайдер ITM-UA пропонує Вам комплексне рішення - підключення до виділеної оптоволоконної лінії майже в будь-якій точці Кривого рогу! Для побудови інтернет магістралі наші фахівці використовують обладнання від провідних виробників області, а відділ по обслуговуванню клієнтів розробляє нові та вигідні акції як для існуючих, так і для нових користувачів! Інтернет провайдер Кривий ріг використовує індивідуальний підхід до кожного клієнта, детально обробляючи запит з огляду на всі вимоги і побажання.

Тарифні плани

Багато провайдерів Кривого рогу пропонують купувати інтернет-трафік на певну кількість мегабайт, ми ж пропонуємо повністю безлімітний інтернет з вибором швидкості до 100 Мбіт/с і цінами від 40 гривень /місяць! Кожен користувач зможе підібрати для себе найбільш зручну швидкість за вигідною ціною! Ціни на додаткові послуги, а також тарифні плани на інтернет розробляються з урахуванням максимальної вигоди для клієнта.

Підключення

Інтернет провайдер Кривий ріг індивідуально прорахує вартість підключення , а також додатково запропонує обладнання для більш комфортної роботи в мережі. Кожен користувач може звернутися в службу технічної підтримки і отримати повну консультацію при виборі wi-fi роутера або іншого обладнання. Вартість кабелю до квартири, внутрішня розводка кабелю до всіх пристроїв користувача, настройка комп'ютера, ноутбука, планшета і роутера входять у вартість підключення до мережі інтернет в Кривому Розі.

На даний момент основною метою провайдера є забезпечення якісним сигналом будь-які, навіть важкодоступні точки міста. Інтернет провайдер ITM-UA в Кривому Розі постійно прокладає нові магістралі і розширює свою мережу! Для приватного сектора є оптоволоконное підключення, для багатоповерхових будинків підключення здійснюється по крученій парі. Клієнтами провайдера ITM-UA в Кривому Розі є фізичні особи, а також великі комерційні організації.

Як і всі провайдери Кривого рогу, компанія ITM-UA не стоїть на місці і постійно впроваджує інноваційні технологічні рішення, збільшуючи якість обслуговування наших клієнтів. Якщо Ви бажаєте підключити інтернет Кривий ріг , то можете звернутися в наш абонентський відділ або відвідати центральне відділення офісу.

До уваги абонентів, запрацювала цілодобова служба технічної підтримки
05Бер
Шановні абоненти! Із задоволенням вам повідомляємо, що для оперативного вирішення ва...
Читати далі
Вітаємо з Новим роком! Графік роботи офісу
28Груд
Від щирого серця вітаємо Вас з прекрасним казковим святом – з Новим роком! Нехай це свя...
Читати далі
Нові тарифні плани
18Квіт
Шановні абоненти, в розділі “ТАРИФИ ДЛЯ ДОМУ” на нашому офіційному сайті Ви можете о...
Читати далі

Перевірте можливість підключення

Адреса офісу

Україна,
м.Кривий Ріг, вул. Соборності, 66
+38067-749-22-44