Шановні Клієнти!

Ми багато років докладаємо свої зусилля до того, щоб наші послуги ставали більш якісними і різноманітними. І ми прекрасно віддаємо собі звіт в тому, що наш успіх всі ці роки будувався насамперед на довірчих взаєминах з Вами.

Тому нам особливо неприємно повідомляти, що з 10 Січня 2019 року Інтернет провайдер ITM-UA змушений підвищити вартість тарифних планів на послуги Інтернет. Ми повністю поділяємо ваше невдоволення таким рішенням, але просимо поставитися з розумінням: адже ITM-UA працює в тих же самих економічних умовах, в яких на даний момент живуть всі жителі. Як і у всіх, у нас зросла вартість оренди виробничих приміщень, подорожчали інтернет-канали та телекомунікаційне обладнання. У зв’язку з цим, перед нами виник непростий вибір – або підвищити тарифи, або скоротити число співробітників і знизити якість послуг.

Ми розуміємо, що підвищення вартості послуг викличе незручності. Але на даний момент всі можливі способи утримання цін на колишньому рівні вичерпані. Коригування вартості пакетів послуг-це єдиний і критично необхідний захід, який дозволить зберегти якість наданої послуги і дасть можливість забезпечити необхідні умови для стабільного обслуговування абонентів.

Розраховуємо на Ваше розуміння!