Якщо ви придбали Wi-Fi роутер, зверніть увагу на те, як будуть підключатися до нього пристрої. Варіантів підключення існує 2 – за допомогою кабелю і по бездротовій мережі. Підключити всі пристрої до роутера можливо своїми силами. Якщо ж у Вас виникнуть будь-які труднощі – ви завжди можете звернутися в службу нашої технічної підтримки за контактним номером телефону: (067)749-22-44

Підключення до роутера через кабель

Налаштування з’єднання по кабелю досить просте. Вам знадобиться патч-корд.

Патч-корд – це кабель крученоі пари, обтиснутий з двох сторін. Якщо роутер новий-в комплекті зазвичай йде такий провід довжиною до 3 метрів.
Основний кабель провайдера (який підключався до мережевої карти вашого комп’ютера) необхідно вставити в роз’єм, підписаний WAN (зазвичай він відрізняється по-різному від інших).
Патч-корд необхідно вставити в будь-який інший вільний порт на роутері, а інший його кінець під’єднати до комп’ютера.
Якщо на комп’ютері встановлені драйвера на мережеву карту і вона справна – Інтернет повинен з’явиться відразу без додаткових донастроек.

Підключення до роутера по вай-фай

Підключіть основний кабель провайдера в роз’єм, підписаний WAN.
Передзвоніть в службу технічної підтримки для уточнення правильного налаштування роутера.
Коли всі налаштування на роутері вірні, можна приступати до підключення пристроїв по бездротовому сигналу.
Якщо на роутері встановлений пароль (що ми рекомендуємо робити), то вам просто необхідно клікнути по значку бездротової мережі в треї комп’ютера і вибрати назву вашої бездротової мережі. Введіть пароль (зазвичай стандартний пароль написаний на зворотному боці роутера) і натисніть “Підключитися”.

З більш докладною налаштуванням роутерів різних моделей рекомендуємо ознайомитися в минулій статті Налаштування Wi-Fi роутерів різних моделей