Для чого потрібен IP?

Для того, щоб ідентифікувати ваш комп’ютер в мережі, кожному пристрою необхідно мати унікальну IP-адресу. Данну адреса можна порівняти з адресою Вашого будинку. Зв’язок з мережею Інтернет зобов’язує комп’ютери мати унікальні координати, адже інформація повинна доставлятися конкретній людині, тому так важлива індивідуальність цих чисел. Для цього використовується статичний (реальний) IP.

Статичний (виділений) IP адреса-це IP адреса, що не змінюється при відключенні або повторному підключення обладнання до мережі. Він має унікальне значення і не повторюється в глобальній мережі Інтернет.

Перевага.

У мережі Інтернет є безліч технологій, при використання яких обов’язкова наявність виділеного IP-адреси. Основна перевага-можливість використання комп’ютера в якості сервера, відкриття віддаленого доступу на комп’ютері.
Білий IP дозволяє своєму власникові завантажувати файли з максимально можливою швидкістю з будь-яких файлообмінників або торрентів, відкрити порт для ігрового або веб-сервера, підключитися до свого комп’ютера з будь-якої точки Землі, де є Інтернет і багато іншого.

Як підключити?

Ви можете звернутися в нашу службу технічної підтримки для уточнення можливості підключення послуги. Вартість підключення послуги-30 грн / міс.